Mutlu Haberleri

Mutlu haberleri ve güncel Mutlu gelişmeleri, Mutlu ile ilgili tüm video, Mutlu fotoğrafları ve Mutlu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

2024 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nda Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 yenen Fenerbahçe Medicana, 5’inci kez kupada mutlu sona ulaştı. Şampiyonlar Kupası’nda...

CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü siması Feryal Gülman ve iş insanı Kemal Gülman’ın oğlu Aslan Kemal Gülman evlilik yolunda ilk adımı attı.

MAGAZİN

Ünlü sunucu ve model Selda Aslanbay ile tanınmış işletmeci Aytunç Mekik, Ziyade Fasıl’da gerçekleştirilen görkemli bir düğün ile dünyaevine girdi.

CEMİYET

Mert Can Önengüt ile Bilhan Özdemirhan, Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleşen rüya gibi bir düğün töreniyle evlendiler.

CEMİYET

Attec İnternational Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Sarar Aydın, doğum gününü ailesi ile birlikte kutladı.

MAGAZİN

Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ve sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya çifti Kitesurf'e merak saldı.

SPOR

Arjantin, 2024 Copa America finalinde Kolombiya'yı Lautaro Martinez'in 112'nci dakikadaki golüyle 1-0 yenerek üst üste ikinci kez mutlu sona ulaştı.

SPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

MAGAZİN

İş ve sanat hayatının ünlü siması Bilge Kuru tatiline Göcek’te devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde iş insanı Barış Özgenal ile birliktelikleri...

SPOR

Üyelerin konuşmalarının ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, açıklamalarda bulundu...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk Türk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonunda astronot arkadaşları ile mutlu oldukları ana ait fotoğraf paylaştı.

SPOR

Beşiktaş'ta başkan adaylığını açıklayan Serdal Adalı, İstanbul'da bir otelde düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.