Namazı Haberleri

namazı haberleri ve güncel namazı gelişmeleri, namazı ile ilgili tüm video, namazı fotoğrafları ve namazı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Üsküdar'daki Hz. Ali Camii'nden çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GÜNCEL

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "İsmini asırlar boyunca Müslümanlar sayesinde taşıyan Kudüs, Filistin büyük bir zulüm altında" dedi.

GÜNCEL

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale için ikindi namazı sonrası Yukarı Tekke Mezarlığı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Putin'i ziyarete ile ilgili soruya, "Öyle zannediyorum ki Ağustos ayı içerisinde inşallah bu ziyaret gerçekleşecek" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  "Şu anda beklentimiz Avrupa Birliği kanadından o beklentilerin cevabını almak" dedi.

GÜNCEL

Sanatçı  Özkan Uğur için, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenin ardından Taksim Camii’nde cenaze namazı kılındı.