Nasıl Haberleri

nasıl haberleri ve güncel nasıl gelişmeleri, nasıl ile ilgili tüm video, nasıl fotoğrafları ve nasıl haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SAĞLIK

Burun ameliyatları hem çok sık yapılan hem de “Acaba nasıl olacak?” sorusundan kaynaklı çok fazla aklı kurcalayan estetik işlemlerin başında...

SAĞLIK

‘Pınar Sabancı ile Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?, her hafta Perşembe günleri Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanmaya devam ediyor.

GÜNCEL

Güney Danimarka Üniversitesi’nde yapılan araştırmada, balenli balinaların gırtlaklarında yeni yapılar geliştirerek su altında nasıl ses ürettikleri gözlemlendi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesinin (İSEDAK) 39. Bakanlar Toplantısı’nda konuştu.

SANAT

Beyhan Eczacıbaşı İlkgençlik Edebiyatı Yılın Kadın Yazarı Ödülü'nün sahibi 'Nasıl Dedektif Oldum' kitabıyla Gamze Pat oldu.

GENEL

İskoçya Başbakanı Humza Yousaf, İsrail bombardımanı altındaki Gazze’de dün iletişimin kesildiğini belirterek Gazze’de bulunan kayınvalidesi ve ailesinden haber alamadıklarını açıkladı.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'de Türkiye'ye ait SİHA'yı terörle mücadele ederken düşürecek kadar ferasetini kaybeden bir anlayış var. Biz senle NATO'da beraber...

İş Dünyası

Büyük markaların kuruluş hikayeleri birer ilham ve motivasyon kaynağı olarak karşımıza çıkıyor...