Nato liderler Haberleri

nato liderler haberleri ve güncel nato liderler gelişmeleri, nato liderler ile ilgili tüm video, nato liderler fotoğrafları ve nato liderler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile görüştü.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, NATO Liderler Zirvesi’nin ikinci gününde toplantılara katılmak üzere zirvenin yapıldığı merkeze geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir araya geldi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Liderler Zirvesi oturumunun ardından basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta düzenlenen ve 2 gün sürecek NATO Liderler Zirvesi’nin ilk oturumu İsveç’in de katılımıyla başladı.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ve ABD Başkanı Joe Biden, resmi karşılama töreni öncesinde birlikte basına kısa açıklamada bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Yeni Zelanda Başbakanı Chris Hipkins ve Güney Kore Cumhurbaşkanı Yoon Suk Yeol ile basına açıklamalarda...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg görüşmesi başladı.