Nato ukrayna Haberleri

nato ukrayna haberleri ve güncel nato ukrayna gelişmeleri, nato ukrayna ile ilgili tüm video, nato ukrayna fotoğrafları ve nato ukrayna haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de iki gün süren NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın sona ermesinin ardından basın toplantısı düzenledi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, NATO Liderler Zirvesi’nin ikinci gününde toplantılara katılmak üzere zirvenin yapıldığı merkeze geldi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Litvanya Cumhurbaşkanı Gitanas Nauseda ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

NATO’dan yapılan açıklamaya göre, 11-12 Temmuz’da Vilnius’ta düzenlenecek NATO Zirvesi öncesinde 31 müttefik ülke ve İsveç’te ittifakla ilgili anket düzenlendi.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, NATO tarihinin en büyük hava tatbikatı Air Defender 23’e ilişkin açıklama yaptı...

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Adil bir barış, Rusya tarafından dikte edilen bir anlaşmayı kabul etmek anlamına gelemez" dedi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg binlerce insan ve çevre için sonuçların “dramatik” olduğunu belirterek, müttefiklere, hızlı bir şekilde destek sağlama...