Naz kamaşak Haberleri

naz kamaşak haberleri ve güncel naz kamaşak gelişmeleri, naz kamaşak ile ilgili tüm video, naz kamaşak fotoğrafları ve naz kamaşak haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


CEMİYET

İş, cemiyet ve siyaset hayatının önde gelen isimlerinden Esra Çiftçi Aslan, özel bir davette dostları ve Türk/Dünya İş Kadınları ailesi...

CEMİYET

TESYEV Başkanı Dr. Murat Aksu tarafından geçtiğimiz gün Shangri-la İstanbul Otel’de iftar daveti düzenledi.

CEMİYET

Türk Dünya İş Kadınları Platformu Derneği (TUDİP) Başkanı Gülnur Kamaşak, önceki gün Büyük Kulüp'te iftar yemeği düzenledi.

İş Dünyası

Türkiye’nin en eski ve köklü sosyal kulüplerinden olan Anadolu yakasının incisi tarihi Büyük Kulüp Yeni Başkanını bekliyor.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen simaları Aslı Sarar Aydın ve eşi Özcan Aydın geçtiğimiz gün yakın dostlarına akşam yemeği verdi.

İş Dünyası

Cemiyet hayatının ünlü simaları Demet Sabancı Çetindoğan, İNTİSAD Başkanı Selahattin Par yeni proje çalışmaları için Gülnur Kamaşak ve kızı Naz...

CEMİYET

Ünlü müzayedeci Uğur Batur, geçtiğimiz gün Lale Müzesi’nde Bir Umut Derneği yararına öğlen yemeği ve müzayede düzenledi.

CEMİYET

Sanitas Spa & Wellness lüks anlayışını ve misafirperverliğini konaklamada da hissettiren, Vakko Hotel and Residence Nişantaşı içerisinde hizmete başladı.