Netanyahu Haberleri

netanyahu haberleri ve güncel netanyahu gelişmeleri, netanyahu ile ilgili tüm video, netanyahu fotoğrafları ve netanyahu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Senatörü Rick Scott ile görüştü...

GENEL

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean-Pierre, Beyaz Saray’da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu...

GÜNCEL

İsrail Başbakanlığı Basın Ofisi, Gazze’deki savaşta koydukları hedefleri gerçekleştirmek için faaliyetlerini sürdüreceklerini duyurdu.

GENEL

Birleşmiş Milletler’de (BM) Gazze’de ateşkes kapsamında yapılan oylamada 14 üye lehte oy kullanırken, ABD çekimser kaldı.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sonrasında açıklamalarda bulundu.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Suudi Arabistan merkezli televizyon kanalına yaptığı açıklamada, İsrail ve Hamas arasındaki olası anlaşmayı değerlendirdi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail meclisindeki Dış İlişkiler ve Savunma Komitesi’nde açıklama yaptı...

GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Hamas’ın üst düzey komutanı Mervan İsa’nın geçen hafta öldürüldüğünü açıkladı.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile ortak basın toplantısı düzenledi...

GENEL

ABD Senatosu çoğunluk lideri Demokrat Parti Senatörü Chuck Schumer, İsrail’e seçim çağrısında bulundu.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD Başkanı Biden’ın kendisi hakkındaki “İsrail’e yarardan çok zarar veriyor” ifadelerine yanıt verdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Netanyahu ve yönetimi, Gazze'de işledikleri insanlık suçlarıyla günümüzün Nazileri olarak isimlerini Hitler, Mussolini ve Stalin'in yanına ekletmişlerdir" dedi.