NETFLIX Haberleri

NETFLIX haberleri ve güncel NETFLIX gelişmeleri, NETFLIX ile ilgili tüm video, NETFLIX fotoğrafları ve NETFLIX haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİNEMA

Netflix’in merakla beklenen animasyon filmi Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu, İstanbul’daki özel gösterimiyle aileleri bir araya getirdi.

MAGAZİN

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, uzun süredir merakla beklenen Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın galası dün gerçekleşti.

SİNEMA

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, uzun süredir merakla beklenen Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın galası dün gerçekleşti.

SİNEMA

Netflix'in yeni filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın özel gösterimini dün New York'un ikonik salonu Paris Theatre’da (Paris Tiyatrosu) gerçekleştirdi.

SİNEMA

Netflix, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, yeni filmi 'İstanbul İçin Son Çağrı’nın tanıtım fragmanını paylaştı.

SİNEMA

Netflix, merakla beklenen yeni filmi Do Not Disturb için fragmanı ve ilk görselleri paylaştı...

DİZİ

Netflix, sevilen dizisi Kulüp’ün yeni sezonunu dizi ekibinin katıldığı bir yemekle kutladı.

DİZİ

Netflix, yayınlandığı ilk günden itibaren çok sevilen Kulüp’ün heyecanla beklenen yeni sezonundan ilk fragmanı paylaştı.