News Haberleri

news haberleri ve güncel news gelişmeleri, news ile ilgili tüm video, news fotoğrafları ve news haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Brezilya'da düzenlen G20 Brasil 2024 toplantılarında, küresel ekonomi ve vergi politikaları ile Türkiye'nin istikrar...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Viyentiyan’da bugün Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir araya geldi...

GENEL

Avustralya, Yeni Zelanda ve Kanada başbakanları bugün ortak açıklama yaparak Gazze’de acil ateşkes çağrısında bulundu.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, dün akşam Beyaz Saray’da yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında adaylıktan çekilmesiyle ilgili süreci değerlendirdi.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, Pekin’de düzenlenen Filistinli gruplar arasındaki iç uzlaşmaya yönelik Pekin görüşmeleri hakkında bilgilendirme açıklaması yaptı.

GENEL

ABD Başkan adayı Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu ile Florida'daki Mar-a-Lago'da 26 Temmuz’da bir araya geleceğini açıkladı.

GENEL

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Wisconsin eyaletindeki Milwaukee kentinde bulunan West Allis Merkez Lisesi’nde düzenlenen politik etkinliğe katıldı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, düzenlediği basın toplantısında ABD Başkanı Biden’ın adaylıktan çekilme ve Başkan Yardımcısı Harris’i aday gösterme kararına...

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman bin Casim El Sani ile telefonda görüştü.

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Johnson, ABD Başkan adayı Trump’a suikast girişimini derinlemesine araştırmak üzere 13 kişiden oluşan ekip kurulduğunu duyurdu.

GENEL

Pentagon Sözcüsü Pat Ryder, Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Aleksey Krivoruchko’nun Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile yaptığı yüz yüze görüşmeyi...

GENEL

Avrupa Birliği Konseyi, dün itibariyle Ermenistan ordusunu desteklemek için 10 milyon Euroluk yardım kararını kabul ettiğini duyurdu.