News Haberleri

news haberleri ve güncel news gelişmeleri, news ile ilgili tüm video, news fotoğrafları ve news haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye ile Yunanistan arasında 'Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı'nın gerçekleştirildiğini açıkladı.

GENEL

Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier ve beraberindeki heyet resmi temaslarda bulunmak üzere İstanbul'a geldi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Temsilciler Meclisi’nden dün geçen, İsrail ve Ukrayna’ya 61 milyar dolarlık desteği öngören karara ilişkin...

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Batı Şeria’daki IDF taburu Netzah Yehuda’ya insan hakları ihlalleri nedeniyle yaptırım uygulanacağı iddialarına tepki gösterdi.

MAGAZİN

Dünyaca ünlü Latin şarkıcı ve söz yazarı Karol G, hafta sonu arkadaşlarıyla Dominik Cumhuriyeti’nde tatilin keyfini çıkardı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Etel Baler tatil rotası çiziyor. Amerika kıtasında bir çok ülkeyi gezen Baler’in yeni rotası Kosta Rika...

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi, aylar süren bekleyişin ardından İsrail ve Ukrayna’ya askeri, Gazze, Sudan ve Haiti’ye insani yardımları içeren 61 milyar...

SPOR

Antalya'da düzenlenen Dünya Yürüyüş Şampiyonası'nda, 20 kilometre Kadınlar Yarışması'nda Perulu sporcu Kimberly Garcia Leon altın madalyanın sahibi oldu.

SPOR

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 3. durağı olan Hollanda Grand Prix’sinin ikinci yarışını zirvede tamamladı.

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, mecliste yapılan, Ukrayna ve İsrail’e askeri desteği öngören yasanın oylamasının ardından basın mensuplarına konuştu.

MODA

Jennifer Lopez, Instagram'daki bir gönderide Messika Midnight Sun yüksek mücevher koleksiyonundan Fiery kolyesini takarken adeta göz kamaştırdı.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sosyal medya paylaşımına ilişkin açıklama yaptı.