Nişan Haberleri

nişan haberleri ve güncel nişan gelişmeleri, nişan ile ilgili tüm video, nişan fotoğrafları ve nişan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Güzel oyuncu Ceyda Ateş Tolusoy, “Modayı takip ederim ama kendime yakıştırmadığım bir şeyi de moda diye gardırobuma dahil etmem.” dedi.

GÜNCEL

İNTİSAD Başkanı Av. Selahattin Par'ın ev sahipliğinde 27 Nisan’da 6'ncı yıl kutlaması ve ödül töreni Kıbrıs Kaya Artemis Otel’de gerçekleşecek.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, 8-9 Nisan’da Çin’i ziyaret ederek Çinli mevkidaşı Wang Yi ile görüşecek.

SAĞLIK

Liv Hospital Check-up Uzmanı Dr. Gözde Nizamoğlu Mercan, “Dünya genelinde sağlık farkındalığını arttırmak amacıyla her yıl 7 Nisan Dünya Sağlık...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 3-4 Nisan tarihlerinde NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’e gidecek.

SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde oyunu memleketi Manisa'da kullandı.

SonDakika

Bakanlık kaynakları, Yunanistan ile Güven Artırıcı Önlemler Toplantılarının bir sonraki toplantısının nisan ayının sonunda Atina'da gerçekleştirilmesinin planlandığını belirtti.

SİNEMA

Yarattığı külliyat ile gelmiş geçmiş en iyi sanatçılardan biri sayılan Amy Winehouse’un biyografik filmi “BACK TO BLACK” için geri sayım...

EKONOMİ

Spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onayıyla 2024'e hızlı başlayan Bitcoin'de gözler, Nisan 2024'te gerçekleşmesi beklenen yarılanma olayına çevrildi. 

EKONOMİ

Vodafone Türkiye, 2023-2024 mali yılına ait ilk yarıyıl (Nisan-Eylül 2023) sonuçlarını açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan-Haziran 2023 dönemi ile 2022 yılı gayrisafi yurt içi hasıla verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) nisan-mayıs-haziran 2023 dönemini kapsayan yılın 2'nci çeyreğine ilişkin turizm istatistiklerini açıkladı.