Ofisi Haberleri

Ofisi haberleri ve güncel Ofisi gelişmeleri, Ofisi ile ilgili tüm video, Ofisi fotoğrafları ve Ofisi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İsrail Başbakanlığı Basın Ofisi, Gazze’deki savaşta koydukları hedefleri gerçekleştirmek için faaliyetlerini sürdüreceklerini duyurdu.

GENEL

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin Roma’daki meşhur evi, İtalya Yabancı Basın Derneği için ofise dönüştürüldü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski görüşmesi başladı.

GENEL

Birleşmiş Milletler İnsani Yardım Ofisi (OCHA) Koordinatörü Martin Griffiths, Refah’a yapılacak herhangi bir operasyonun ‘katliam’ olacağını ifade etti.

İş Dünyası

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından düzenlenen Türkiye-Yunanistan iş forumu toplantısı Sarıyer'de yapıldı.

GÜNCEL

İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağında dün yeni bir patlama meydana geldiğini ve lavların Grandavik kentindeki yerleşim yerlerine ulaştığını duyurdu.

GÜNCEL

Uluslararası Af Örgütü’nün Nijerya Ofisi, 24 Aralık’ta Bokkos kenti ve çevresinde meydana gelen silahlı saldırıda ölü sayısının 140’ı geçtiğini duyurdu.

GENEL

MSF’in ABD Ofisi İcra Direktörü Avril Benoit, söz konusu kararın Gazze’deki siviller için ‘anlamsız’ olduğunu vurguladı.

GÜNCEL

Malezya Başbakanlık Basın Ofisi, İsrail bayraklı gemilerin Malezya limanlarına girişinin yasaklandığını duyurdu.

GÜNCEL

İzlanda Meteroloji Ofisi (IMO) dün yaptığı açıklamada, İzlanda’nın Grindavik kenti yakınlarındaki Fagradalsfjall yanardağında haftalardır beklenen patlamanın gerçekleştiğini duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından bu yıl 'Toplum 5.0' temasıyla düzenlenen 2'inci İstanbul İnsan Kaynakları Forumu, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Slovenya'da gerçekleştirilen Barselona Sözleşmesi 23'üncü Taraflar Konferansı’nda tüm tarafların onayı ile Türkiye’de İklim Değişikliği Bölgesel Faaliyet Merkezi kurulması kararı alındı.