Olağanüstü Haberleri

olağanüstü haberleri ve güncel olağanüstü gelişmeleri, olağanüstü ile ilgili tüm video, olağanüstü fotoğrafları ve olağanüstü haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

ABD’nin Maryland eyaleti valisi Wes Moore, bugün bir geminin çarpması sonucu Francis Scott Key Köprüsü’nün çökmesini takiben olağanüstü hal ilan...

SPOR

Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşması sonrası yaşanan olaylar ile ilgili Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

SonDakika

Fenerbahçe Yönetimi, Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Netanyahu ve yönetimi, Gazze'de işledikleri insanlık suçlarıyla günümüzün Nazileri olarak isimlerini Hitler, Mussolini ve Stalin'in yanına ekletmişlerdir" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Enformasyon Bakanları Olağanüstü Toplantısı'na video mesaj gönderdi.

SPOR

TFF'nin Levent'teki binasında olağanüstü toplantı gerçekleştirdi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

SPOR

Süper Lig’in 15’inci haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kaldı.

SPOR

Beşiktaş Kulübü’nün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda 7 bin 271 oy alan Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün 35’inci başkanı oldu.

SPOR

Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8’inci Olağanüstü İslam Zirvesi’ne katılmak üzere Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'de bir hastaneyi hedef alarak 500'den fazla sivili katletmesinin ardından Cidde'de toplanan İslam İşbirliği Teşkilatı...

SPOR

Beşiktaş Kulübü'nde Yönetim Kurulu, en geç aralık ayının başında olmak üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı düzenleme kararı aldı.