Olağan Haberleri

olağan haberleri ve güncel olağan gelişmeleri, olağan ile ilgili tüm video, olağan fotoğrafları ve olağan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer'de bir otelde düzenlenen Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) 51. Olağan Genel Kurulu'na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 10 Eylül'de Mısır'ın başkenti Kahire'de düzenlenecek Arap Ligi Dışişleri Bakanları Konseyi toplantısına katılacak.

SPOR

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu sonrasında açıklamalarda bulundu.

SPOR

TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda Hacıosmanoğlu, genel kurul da seçim gündeminin tamamlanmasının ardından teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

SPOR

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda TFF Başkanı ve başkan adayı Mehmet Büyükekşi, geçmiş döneme ait sunumunu gerçekleştirdi.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, TFF'nin Ankara’da gerçekleştirilen Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SPOR

TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda TFF Başkanı, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu, 1 Haziran 2023-31 Mayıs 2024 dönemindeki hesap ve...

SPOR

Ankara’da bir otelde gerçekleştirilen genel kurul toplantısı, 261 delegenin imzası ile yeterli çoğunluk sağlanarak açıldı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB) 67'nci Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuştu.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağan Şubat ayı toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştiriliyor.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, "En önemli unsur, başarımızın arkasındaki en büyük güç, birlik ve beraberliktir"

SPOR

Beşiktaş Kulübü'nün 2023 yılı 3'üncü olağan divan kurulu toplantısı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Oditoryumu'nda gerçekleştiriliyor.