Olası Haberleri

olası haberleri ve güncel olası gelişmeleri, olası ile ilgili tüm video, olası fotoğrafları ve olası haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu dün gece düzenlediği basın toplantısında Refah kentine olası kara operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Suudi Arabistan merkezli televizyon kanalına yaptığı açıklamada, İsrail ve Hamas arasındaki olası anlaşmayı değerlendirdi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, talk show programına katılmak için gittiği New York kentinde basın mensuplarına açıklama yaptı...

GENEL

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman bin Casim El Sani, Münih Güvenlik Konferansı’nda katıldığı panelde konuştu.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun sivillerin Refah kentini terk etmesi talebi sonrası gündeme gelen olası ‘Refah saldırısı’, dünyadan tepki gördü.

GÜNCEL

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Nijer’deki krizin çözümüne yönelik olası bir askeri müdahalenin ülkede uzun süreli bir çatışmaya ve bir bütün olarak...

GENEL

Kremlin’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında bugün gerçekleşen telefon görüşmesine dair açıklama yaptı.