Olmayan Haberleri

olmayan haberleri ve güncel olmayan gelişmeleri, olmayan ile ilgili tüm video, olmayan fotoğrafları ve olmayan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de iki gün süren NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

SİYASET

Çanakkale'nin Yenice ilçesi Kalkım beldesinde bağımsız aday olan Zeynep Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazandı.

SİYASET

YSK Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin olmayan sonuçlarını açıkladı.

SİYASET

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, resmi olmayan seçim sonuçlarına ilişkin ilk açıklamayı yaptı.

GÜNCEL

İstanbul'da sandıkların büyük bölümünün açılmasıyla beraber Cumhuriyet Halk Partililer, bir çok ilçede kutlamalar yapıyor.

SİYASET

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan kalabalığa hitap ederek, Ankara'da kesin olmayan seçim sonuçlarını değerlendirdi.

SİYASET

YSK Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için mezun olduğu Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Arjantin İlkokulu'nda 4254...

GÜNCEL

ABD Dışişleri Bakanlığı, Nijer’deki gelişmelerin arından, acil ihtiyaç dahilinde olmayan büyükelçilik çalışanlarının ve ailelerinin tahliye edileceğini duyurdu.