Olsun Haberleri

olsun haberleri ve güncel olsun gelişmeleri, olsun ile ilgili tüm video, olsun fotoğrafları ve olsun haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, " Kamuda harcama kontrolü yaparak tasarrufu ön planda tutacağız" dedi.

SonDakika

Turgut Altınok: Vatandaşımız karar vermiştir, saygı duyarız, hayırlı olsun...

SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Anıttepe Ortaokulu'nda 1320 numaralı sandıkta oy kullandı.

GENEL

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser olduğunu açıkladı. Dünya liderleri ve uluslararası örgütler Prenses'e geçmiş olsun mesajları yayınladı.

SPOR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, RAMS Park'ta yapılan sponsorluk anlaşmasının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Çin Yeni Yılı ile ilgili kutlama mesajı yayınladı.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çağlayan Adliyesi'nde meydana gelen terör saldırısı dolayısıyla adalet camiamıza ve halkımıza geçmiş olsun diyorum. Zamanında müdahaleleriyle hain saldırıyı...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da ilk etapta inşa edilen deprem konutlarının teslimine katıldı.

GENEL

Haber Channel ailesi olarak yeni yılınızı en içten dileklerimizle kutlar, sağlık ve mutluluk dolu bir yıl geçirmenizi dileriz.

SPOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hastanede tedavisi devam eden hakem Halil Umut Meler ile telefonda görüşerek, 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

MÜZİK

Haftalardır listelerde 1 numarada olan "Olmuşum Leyla" şarkısı ile müzik listelere yön veren Buray, bir yandan da konser turnesine hız...