Olumlu Haberleri

olumlu haberleri ve güncel olumlu gelişmeleri, olumlu ile ilgili tüm video, olumlu fotoğrafları ve olumlu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Birleşmiş Milletler’de (BM) Gazze’de ateşkes kapsamında yapılan oylamada 14 üye lehte oy kullanırken, ABD çekimser kaldı.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, BM Güvenlik Konseyi'nin, ramazan ayı boyunca Gazze'de 'acil ateşkes' ilan edilmesini ve ayrıca Gazze'ye insani...

SonDakika

Bakanlık kaynakları, İngiltere’den talep edilen EUROFİGHTER uçak teminine yönelik girişimlerin Birleşik Krallık ve Alman yetkililer ile görüşmelerin sürdürüldüğünü olumlu sonuç...

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Keçeli, 7-8 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen 'Amerika-Türkiye Stratejik Mekanizma Toplantısı’na değindi.

GENEL

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Yeni Zelanda eski Başbakanı Helen Clark, hükümetin Birleşmiş Milletler (BM) Filistin ajansı UNRWA’ya maddi desteği kesmeme kararını olumlu karşıladığını belirtti.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlığın konferans salonunda, haftalık faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

SonDakika

MSB: ABD Başkanı Biden tarafından kongreye F-16 satışının onaylanması yönünde tavsiye mektubu gönderilmesini olumlu bir adım olarak değerlendiriyoruz.

GENEL

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, "Erdoğan ve Meloni buluşması, yeni olumlu sonuçların habercisi olabilir" dedi.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti ve ABD Yüksek Düzeyli Savunma Grubu toplantısının Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı ve ABD Savunma...

SonDakika

MSB: Türkiye-ABD Yüksek Düzeyli Savunma Grubu Toplantısı olumlu ve yapıcı bir havada yapılmıştır.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (F-16 alımı) Biden olumlu bakış açısının olduğunu söyledi.