Önceki Haberleri

önceki haberleri ve güncel önceki gelişmeleri, önceki ile ilgili tüm video, önceki fotoğrafları ve önceki haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, şubat ayı işsizlik verisinin yüzde 8,7 oranla bir önceki aya ve Orta Vadeli Program (OVP) beklentilerine...

EKONOMİ

Elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri çözümleri şirketi Enerjisa Enerji, 2023 yılına ilişkin büyüme rakamlarını açıkladı.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, vize konusunun kolaylaştırılmasına yönelik çalışmalar yapıldığını belirtti.

GÜNCEL

ABD Dışişleri Bakanlığı, 2023 yılında silah ve savunma ihracatında bir önceki yıla oranla yüzde 55.9 artış olduğunu duyurdu.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hua Chunying, ABD'yi ziyaret eden Çin Devlet Başkanı Cinping'in Biden ile dün yaşadığı bir diyalogdan detaylar...

MAGAZİN

Güzel sunucu ve model Özlem Yıldız, önceki gün oğlu Demir Serter ile birlikte Bodrum'daki Azka Otel’in Beach’inde görüntülendi. 

GENEL

NATO’nun 31’inci üyesi Finlandiya’da eski Başbakan Sanna Marin dün yeni Başbakan Petteri Orpo liderliğindeki Ulusal Koalisyon Partisi’nin kabinesine devretti.

GENEL

Suudi Arabistan Başbakanı Veliaht Prens Muhammed Bin Selman ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin dün telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MAGAZİN

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy önceki gün öğle yemeği için geldiği Kanyon'da objektiflerimize yansıyan tanıdık simalar arasındaydı.