Öncesi Haberleri

öncesi haberleri ve güncel öncesi gelişmeleri, öncesi ile ilgili tüm video, öncesi fotoğrafları ve öncesi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

İspanya LaLiga'nın 31'inci haftasında Real Madrid deplasmanda Mallorca'yı 1-0 mağlup ederek ikinci sıradaki Barcelona ile arasındaki 8 puanlık farkı korudu.

GÜNCEL

ABD’de 1968’de faili meçhul cinayete kurban giden İkinci Dünya Savaşı gazisi Hiram Grayam’ın katili 56 yıl sonra, ölümü öncesi suçunu...

SAĞLIK

Burun ameliyatları hem çok sık yapılan hem de “Acaba nasıl olacak?” sorusundan kaynaklı çok fazla aklı kurcalayan estetik işlemlerin başında...

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Putin, yarın başlayacak 3 günlük Genel Seçim öncesinde bugün halka seslenerek tüm vatandaşları sandık başına çağırdı.

MÜZİK

Yıldız Tilbe Ramazan öncesi son konserini Ataşehir’deki Jolly Joker Arena’da verdi...

GÜNCEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB Dışişleri Konseyi toplantısı öncesi açıklama yaptı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, iş dünyasının temsilcileri ile bir araya geldi. Yılmaz toplantı öncesi açıklama yaptı.

GÜNCEL

NATO’dan yapılan açıklamaya göre, 11-12 Temmuz’da Vilnius’ta düzenlenecek NATO Zirvesi öncesinde 31 müttefik ülke ve İsveç’te ittifakla ilgili anket düzenlendi.

SPOR

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, karşılaşma öncesi mücadelenin oynanacağı statta düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.