Önemli Haberleri

önemli haberleri ve güncel önemli gelişmeleri, önemli ile ilgili tüm video, önemli fotoğrafları ve önemli haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu heyetinde Başkan Mehmet Büyükekşi önemli açıklamalarda bulundu.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

SonDakika
SİYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Gölbaşı ilçesi Hacılar Ortaokulu'nda 1146 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Güney Kafkasya resmi ziyareti kapsamında Ermenistan’a giderek Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile görüştü.

SAĞLIK

Sıklıkla geri dönüşü olmayan görme kaybına ve körlüğe yol açan bir grup göz rahatsızlığı olan Glokom ne yazık ki önemli...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Enformasyon Bakanları Olağanüstü Toplantısı'na video mesaj gönderdi.

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson güveni yeniden inşa etmek için önemli adımlar attıklarını belirtti.

GENEL

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake, "Türkiye'nin F-16 satın almasının onaylanması kararı önemli bir adım" dedi.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, "En önemli unsur, başarımızın arkasındaki en büyük güç, birlik ve beraberliktir"

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "İhracatın ana belirleyicisi yurt dışı talep olup kurun önemli bir etkisi yoktur" dedi.

GÜNCEL

Türkiye'nin milli muharip uçağı Kaan'ın ilk uçuşuna yönelik hazırlıkları ve testleri önemli ölçüde tamamlandı.