Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sonrasında açıklamalarda bulundu.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, “Refah'ta faaliyet göstermemizi engellemek isteyen her kim olursa olsun, aslında bize savaşı kaybetmemizi söylüyor demektir." dedi.

GENEL

Birleşmiş Milletler İnsani Yardım Ofisi (OCHA) Koordinatörü Martin Griffiths, Refah’a yapılacak herhangi bir operasyonun ‘katliam’ olacağını ifade etti.

SonDakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: 25 adrese operasyon yapıldı. 40 gözaltı yapıldı. Operasyonlar devam ediyor.

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı, salı günü yaptığı açıklamada Savunma Bakanı Lloyd Austin’in prostat kanseri olduğu ve bununla ilgili operasyon geçirdiğini açıkladı.  

EKONOMİ

Gate TR Operasyon ve İş Geliştirme Direktörü Kutluhan Akçın, “En çok işlem çifti seçeneğini sunan küresel borsalara yönelik ilgi artıyor”...

GÜNCEL

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşi Mehmet Bilir'in iş yerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı.

GÜNCEL

İsrail Hava Kuvvetleri, dün Hamas’ın saldırısının ardından başlattığı operasyon kapsamında Gazze Şeridi’nde Hamas istihbaratına ait yerleşkeleri vurdu.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu video mesajında “İsrail vatandaşları. Savaştayız, bir operasyon değil, bir gerginlik değil, bir savaş” dedi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, başlatılan operasyon kapsamında Ermenistan ordusuna ait mühimmat deposu ve sığınağın vurulma anlarını paylaştı.

GÜNCEL

Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, başlatılan operasyon kapsamında Ermenistan ordusuna ait mühimmat deposunu vurdu.