Orban Haberleri

Orban haberleri ve güncel Orban gelişmeleri, Orban ile ilgili tüm video, Orban fotoğrafları ve Orban haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, bugün Macaristan’a resmi ziyaret düzenleyerek Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü.

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson güveni yeniden inşa etmek için önemli adımlar attıklarını belirtti.

GENEL

Avrupa Birliği ülkelerinin liderleri bugün Brüksel’de AB Konseyi Özel Zirvesi’nde (EUCO) Ukrayna’ya yapılacak 50 milyar Euro'luk ek yardım konusunda anlaştı.

GENEL

Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ve Başbakanı Viktor Orban, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) İsveç’in NATO’ya katılımı kararıyla ilgili açıklama...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi temaslarda bulunmak üzere gittiği Budapeşte'de Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile anlaşmaların imza törenine katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Budapeşte’de Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetine icabetle, Macaristan'a gidecek.

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, genel başkanlığını yaptığı Fidesz partisinin kongresinde konuştu...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü.

GÜNCEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Afrika’ya gitmesi gereken Ukrayna tarım ürünlerinin Orta Avrupa pazarına girdiğini belirterek Macaristan, Polonya ve Slovakya’nın Ukrayna...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Macaristan’da Başbakan Viktor Orban ile görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetine icabetle, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye geldi.