Orman Haberleri

orman haberleri ve güncel orman gelişmeleri, orman ile ilgili tüm video, orman fotoğrafları ve orman haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan Tarım Bakanı Mecnun Memmedov ve beraberindeki heyet ile bakanlıkta bir araya geldi.

EKONOMİ

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü...

GENEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, resmi ziyaret için gittiği Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da temaslarda bulundu ve heyetler arası görüşmeler...

GENEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Riyad’da Suudi Arabistan Çevre, Su ve Tarım Bakanı Abdulrahman Al-Fadhli ile görüştü.

GENEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısına katıldı.

GENEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakü’de Azerbaycan Tarım Bakanı Mecnun Memmedov ile görüştü.

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan’a resmi ziyareti kapsamında Türk Devletleri Teşkilatı Tarım Bakanları Toplantısı’na katıldı.

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, resmi temaslarını sürdürdüğü Bakü’de Azerbaycan Şehitliği ve Türk Şehitliği’ni ziyaret etti.

SonDakika

İstanbul Maltepe'de orman yangını çıktı. Yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ayrıca havadan destek de istendi.

GÜNCEL

ABD’nin güneyindeki Louisiana eyaletinde 22 Ağustos’ta çıkan orman yangınlarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yangınların çıkış nedeninin ‘kundaklama’ olduğu tespit edildi.

GÜNCEL

Kanada’da Britanya Kolumbiyası eyaletinde McDougall nehri civarında orman yangınlarına müdahale sürüyor.

GÜNCEL

Yunanistan Devlet Televizyonu (ERT) spikeri Alexandras Douvara’nın, yangında ölen göçmenlerle ilgili yorumu tepki çekti...