Ortak Haberleri

ortak haberleri ve güncel ortak gelişmeleri, ortak ile ilgili tüm video, ortak fotoğrafları ve ortak haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’ın başkenti Bağdat’ta Başbakan Muhammed Şiya es-Sudani ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri, İstanbul'da görüşmenin ardından ortak basın açıklaması yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan ile ortak basın toplantısı düzenledi.

EKONOMİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Mali Dışişleri ve Bölgesel İşbirliği Bakanı Abdoulaye Dıop ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’ın başkenti Doha’da temasları kapsamında Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile bir...

GENEL

ABD’nin çağrısıyla İran’ın saldırılarının ardından dün akşam toplanan G7 liderleri, yaptıkları ortak açıklamada saldırıyı kınadıklarını belirtti.

GENEL

ABD merkezli insani yardım kuruluşları, ABD Başkanı Joe Biden’a ortak mektup yayımladı...

SİYASET

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “İstanbul bizim sevdamız. İstanbul bizim ortak geleceğimiz. Ve bu geleceği hep birlikte inşa...

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Körfez İşbirliği Konseyi Serbest Ticaret Anlaşması Ortak Bildiri İmza Töreni'nde konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares Bueno ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile ortak basın toplantısı düzenledi...