Otel Haberleri

otel haberleri ve güncel otel gelişmeleri, otel ile ilgili tüm video, otel fotoğrafları ve otel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin Başkanı Acun Ilıcalı, "Trabzonspor maçında olanların ana sebebi hakemlerimiz" dedi.

EKONOMİ

Franchise veren otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts, EMEA Yönetici Zirveleri serisinin ilkini gerçekleştirdi.

DİZİ

Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyen herkesi ters köşe yapmaya hazırlanan D Media imzalı Senden Önce için geri sayım...

İş Dünyası

Vakko, ikinci Vakko Hotel & Residence projesini, İstanbul Boğazı’nın kıyısında, eşsiz bir lokasyonda hayata geçiriyor.

MEKAN

Vakko, ikinci Vakko Hotel & Residence projesini, İstanbul Boğazı’nın kıyısında, eşsiz bir lokasyonda hayata geçiriyor.

MEKAN

Sunset Hospitality Group (SHG), 2023 Caterer Middle East ödüllerinde Yılın Otel Grubu Ödülünü kazanmanın heyecanını yaşıyor.

DEKORASYON

Sakura Mimarlık kurucu ortağı ünlü mimar Sema Yazıcı gelecek hedeflerini HaberChannel.com'a anlattı...

İş Dünyası

NG Hotels grubu bünyesinde bulunan NG SAPANCA ve NG ENJOY, enerji ve sürdürülebilirlik yönetimiyle Green Check Altın Sertifikası’nı almaya hak...

MAGAZİN

Ünlü modacı ve televizyon yıldızı İvan Sert, KKTC'deki Concerde Luxury Resort Otel plajında görüntülendi. 

MAGAZİN

Güzel sunucu ve model Özlem Yıldız, önceki gün oğlu Demir Serter ile birlikte Bodrum'daki Azka Otel’in Beach’inde görüntülendi. 

MAGAZİN

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Cezayirli yıldız futbolcusu Riyad Mahrez, tatil için Antalya'yı seçti. 

DEKORASYON

Karaköy'de bulunan Marriot Autograph Collection Tematik otel serisinden Burduck Otel projesi ile Avrupa'nın En İyi Otel İç Mimarisi ödülünü aldı.