Özbekistan Haberleri

özbekistan haberleri ve güncel özbekistan gelişmeleri, özbekistan ile ilgili tüm video, özbekistan fotoğrafları ve özbekistan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Özbekistan ile Türkiye arasındaki kültürel faaliyetler alanındaki iş birliğini artırmayı hedefleyen 'Kültür Alanında...

GENEL

Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) üyesi ülkelerin liderleri, Rusya'nın başkenti Moskova'da bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Taşkent’e yaptığı ziyaret kapsamında, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev tarafından karşılandı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Taşkent’te Özbekistan Dışişleri Bakanı Bahtiyor...

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Taşkent’te Özbekistan İçişleri Bakanı Po’lat Bobojonov ile bir araya geldi.

GENEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Özbekistan temasları kapsamında Girişimci Kadınlar Derneği Buhara Şubesi’ni ziyaret etti.

SANAT

Spello'da sekizincisi düzenlenen Uluslararası Çağdaş Sanat Sergisi ‘Stati d'Arte Sanatın Halleri’, 3 Ağustos’ta Villa Fidelia'da sanatseverler ile buluştu.

EKONOMİ

Türkiye-Özbekistan Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Protokolü imzalandı...

GENEL

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Dubai’de Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan’da Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir araya geldi. 

GENEL

Türkiye, İran, Özbekistan ve Türkmenistan’ın ulaşım koridorlarının işlevinin daha da etkin hale getirilmesi kapsamında ‘Taşkent Deklarasyonu’nu imzaladı.

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, resmi temaslarını sürdürdüğü Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 12. Ulaştırma Bakanları Toplantısı’na katıldı.