Pariste Haberleri

pariste haberleri ve güncel pariste gelişmeleri, pariste ile ilgili tüm video, pariste fotoğrafları ve pariste haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Fransa Başbakanı Gabriel Attal, Moskova’daki terör saldırısının ardından ülkede güvenliği üst seviyeye çekildiğini duyurdu

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'nun ikinci gününde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla 'Kadın, Barış ve Güvenlik' temalı panel düzenlendi.

GÜNCEL

Paris’te bulunan Louvre Müzesi’nde sergilenen Mona Lisa tablosuna dün iki iklim aktivisti çorba fırlattı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü ailelerinden Derya- Tülin Kartoz çifti ve kızları Burcu Kartoz birlikte Fransa tatili yapıp kafa dinliyor.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze'de kalıcı barışın sağlanmasına yönelik Londra ve Paris'te diplomatik temaslarda bulundu.

SANAT

Eski Fransa İmparatoru Napolyon Bonapart’a ait siyah bicorn şapka, Paris’te düzenlenen açık artırmada 1.9 milyon euroya alıcı buldu.

SANAT

Eski Fransa İmparatoru Napolyon Bonapart’a ait bicorn şapka, Osenat müzayede evinin düzenleyeceği açık artırmayla satılacak.

MAGAZİN

Oyuncu Tolga Yüce, Gmaro'nun ardından dünyaca ünlü yıldızlarla röportajlar yapan Gezno Magazine'e kapak oldu.

GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani ile bugün görüştü.

MODA

YSL Beauty’nin, yeni doldurulabilir erkek parfümü MYSLF’i kutladığı özel davete, başarılı oyuncu Mert Ramazan Demir ve sanatçı Melike Şahin katıldı.