Party Haberleri

party haberleri ve güncel party gelişmeleri, party ile ilgili tüm video, party fotoğrafları ve party haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

YSL Beauty, YSL LOVESHINE'ın lansmanı kapsamında, yeni Global Makyaj Elçisi Dua Lipa'nın katılımı ile bir kutlama partisine ev sahipliği yaptı.

MAGAZİN

YSL Beauty, YSL LOVESHINE'ın lansmanı kapsamında, yeni Global Makyaj Elçisi Dua Lipa'nın katılımı ile, bir kutlama partisine ev sahipliği yaptı.

MODA

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Bulgari Türkiye Marka Elçisi olarak Seoul'da katıldığı etkinlikte göz kamaştırdı.

MODA

FENDI, Pazar akşamı gerçekleşen 96. Oscar Ödül töreni ve hemen akabinde gerçekleşen partide bir çok ünlü ismin tercihi oldu.

MAGAZİN

L’Oreal Paris yeni ürünü Panorama Maskara’nın lansmanını ünlü isimlerin katıldığı özel bir partiyle kutladı...

MODA

H&M, H&M Studio S/S24 koleksiyonunu Paris Moda Haftası sırasında Palais Garnier yakınlarındaki tarihi bir binada bir süre açık olacak eşsiz...

MODA

Ney York Moda Haftası, Puma'nın hazırladığı "Welcome To The Amazing Mostro Show/ muhteşem Mostro şovuna hoşgeldiniz" etkinliği başladı...

MODA

Pınar Deniz’in kendinden emin stiline eşlik eden NetWork’ün dikkat çekici, ışıltılı ve stil dozu yüksek tasarımlarının yer aldığı parti koleksiyonunu...

MAGAZİN

Magnum ve Beymen, yeni yıl coşkusunu, herkesin hayalindeki Magnum’u tasarlayabildiği Let’s Play Bar etkinliğiyle, Beymen Galataport’ta kutladı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Siren Ertan yeni yaşını yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

MAGAZİN

Marie Claire, Türkiye'de yayımlanmaya başlamasının 35. yılını, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleşen görkemli bir davetle kutladı.

MAGAZİN

Dünyanın önde gelen cilt teknolojisi markası FOREO, 13 Ekim 2023 Perşembe günü 10. yılını keyifli bir davet ile kutladı.