Performansıyla Haberleri

performansıyla haberleri ve güncel performansıyla gelişmeleri, performansıyla ile ilgili tüm video, performansıyla fotoğrafları ve performansıyla haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Simge Sağın, Kıbrıs Savoy Otel‘de unutulmaz bir konser verdi. Simge şarkılarıyla olduğu kadar güzelliği ile de göz doldurdu.

EKONOMİ

Ülker CEO’su Mete Buyurgan, "Aldığımız birincilik, sürdürülebilirlik yolculuğumuzda bizlere büyük bir motivasyon kaynağı oldu" dedi.

MÜZİK

Son yıllarda hit şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Melike Şahin, yeni yılı Raffles İstanbul’da hayranları ile karşıladı.

MÜZİK

Pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleriyle buluştu. 

MÜZİK

İrem Derici önceki akşam Jolly Joker x Vodafone Red Açıkhava Konserleri kapsamında İstanbul, Maslak’taki Maximum Uniq Açıkhava’da sahne aldı.

MÜZİK

Güçlü sesi ve yorumuyla Türkiye’nin en ünlü sanatçılarından olan Sertab Erener Turkcell Vadi’de rüzgar gibi esti. 

MÜZİK

Pop müziğinin sevilen ismi Kenan Doğulu, 2 Ağustos Çarşamba akşamı Bodrum Antik Tiyatro’da unutulmaz bir konsere imza attı.

MÜZİK

Focus İstanbul Etkinlik Yönetimi tarafından Festival Park Yenikapı’da düzenlenen İstanbul Festivali’nde, Türk Pop Müziği’nin efsane ismi Sertab Erener sahne aldı.

MEKAN

Türk pop müziğinin efsane ismi Kenan Doğulu, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’da sevenlerine unutulmaz bir konser deneyimi...

MÜZİK

Atlantis Yapım organizasyonu ile yaz boyunca Türkiye’nin dört bir yanında sevenleriyle buluşan Kenan Doğulu, 27 Temmuz akşamı Harbiye Cemil Topuzlu...

MÜZİK

Simge dün akşam Jolly Joker Açık Hava yaz konserleri kapsamında Harbiye Açık Hava sahnesindeydi...

MAGAZİN

Simge, aşk şarkılarını söylerken seyirciye içini döktü, “Ayrılık şarkıları içimi acıtıyor. Mutlu aşk şarkılarından totemim var” dedi.