Prens Haberleri

Prens haberleri ve güncel Prens gelişmeleri, Prens ile ilgili tüm video, Prens fotoğrafları ve Prens haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan Âl Suud ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan Al Suud ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün temasları kapsamında Amman’da Ürdün Kralı Abdullah ve Prens Hasan Bin Tallal ile ayrı ayrı görüştü.

GENEL

Danimarka Kraliçesi 2. Margrethe açıklama yaparak tahttan çekildiğini, tahtı oğlu Veliaht Prens Frederik’e bırakacağını duyurdu.

GENEL

Suudi Arabistan Başbakanı Veliaht Prens Muhammed bin Selman, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bugün telefonda görüştü.

GENEL

Ürdün Kralı 2’nci Abdullah, oğlu Veliaht Prens Al Hüseyin ile dün Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) geldi.

GENEL

Suudi Arabistan Başbakanı Veliaht Prens Muhammed Bin Selman, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward'ı kabul etti.

EĞİTİM

Edinburgh Dükü Prens Edward, bugün İstanbul’da tarihi Kabataş Erkek Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya geldi.

GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, dün Suudi Arabistan Başbakanı Veliaht Prens Muhammed bin Selman ve Twitter’ın sahibi Elon Musk ile görüştü.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken dün itibariyle Suudi Arabistan temaslarına başladı.