President Haberleri

president haberleri ve güncel president gelişmeleri, president ile ilgili tüm video, president fotoğrafları ve president haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, General Oleh Ivashchenko’nun Ukrayna Dış İstihbarat Teşkilatı'nın başkanı olarak atadığını açıkladı.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya sınırındaki Sumy bölgesinde görev yapan Ukrayna askerlerini ziyaret etti.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı, Devlet Başkanı Şi Cinping’in bugün Pekin’de ABD’li iş insanları ve akademisyenleri ağırladığını duyurdu.

GENEL

Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro, “İsrail, Birleşmiş Milletler ateşkes kararına uymazsa İsrail ile diplomatik ilişkilerimizi keseriz” dedi. Colombia

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, İslam dinine mensup Ukraynalı askerler, Kırım Tatar Milli Meclisi liderleri, Müslüman toplum ve din adamlarının...

GENEL

Fransa Başbakanı Gabriel Attal, Moskova’daki terör saldırısının ardından ülkede güvenliği üst seviyeye çekildiğini duyurdu

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen ve 133 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Güney Kafkasya resmi ziyareti kapsamında Ermenistan’a giderek Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile görüştü.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün gece Kırım için Kızıl Meydan’da düzenlenen konserde konuşma yaptı...

GENEL

Suudi Arabistan Veliaht Prensi ve Başbakanı Muhammed bin Selman, Rusya Başkanlık Seçimlerini kazanan Vladimir Putin ile telefonda görüşerek tebrik etti.

GENEL

Rusya’da düzenlenen seçimleri kazanan Devlet Başkanı Vladimir Putin, mevkidaşlarından tebrikleri kabul etti...