President biden Haberleri

president biden haberleri ve güncel president biden gelişmeleri, president biden ile ilgili tüm video, president biden fotoğrafları ve president biden haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Temsilciler Meclisi, aylar süren bekleyişin ardından İsrail ve Ukrayna’ya askeri, Gazze, Sudan ve Haiti’ye insani yardımları içeren 61 milyar...

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İran’ın İsrail’in askeri tesislerine yönelik saldırılarına ilişkin açıklama yaptı...

GENEL

Japonya Başbakanı Fumio Kishida, dün itibariyle ABD resmi ziyaretine başladı...

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, tüm rehineler serbest kalmadan ateşkes olmayacağını belirtti...

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze’de World Central Kitchen’ın (WCK) 7 çalışanının hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan İsrail saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’da gözaltında bulunan ABD’li gazeteci Evan Gershkovich’in gözaltı süresinin uzatılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Suudi Arabistan merkezli televizyon kanalına yaptığı açıklamada, İsrail ve Hamas arasındaki olası anlaşmayı değerlendirdi.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD Başkanı Biden’ın kendisi hakkındaki “İsrail’e yarardan çok zarar veriyor” ifadelerine yanıt verdi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, dün geleneksel olarak ABD Kongresinin ortak oturumunda yılda bir kez yaptığı ‘Birliğin Durumu’ konuşmasında ülkenin dış...

GENEL

İsveç, ABD’de düzenlenen giriş protokolü kabul töreniyle NATO'nun resmen 32. üyesi oldu. NATO müttefiki ülkelerin liderleri, üyeliği tebrik mesajlarıyla kutladı.

GENEL

ABD ve Ürdün Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi’ne uçaklarla gıda malzemesi attı. ABD Başkanı Joe Biden, yardımların yetersiz olduğunu belirtti.

GENEL

Beyaz Saray ABD Başkanı Joe Biden ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun görüşmesine ilişkin dün açıklama yaptı.