Press Haberleri

press haberleri ve güncel press gelişmeleri, press ile ilgili tüm video, press fotoğrafları ve press haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, iki günlük G7 Dışişleri Bakanları toplantısı için geldiği İtalya’da basına açıklamalarda bulundu.

SPOR

Fenerbahçeli futbolcuların sahadan çekilmesinin ardından tatil edilen 2023 Süper Kupa maçı, Avrupa ve dünya basınında geniş yankı buldu.

GÜNCEL

Türkiye 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri, dünya basınında geniş yer buldu...

GENEL

Beyaz Saray ve ABD Dışişleri Bakanlığı, Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen ve 133 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınadı.

GENEL

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin Roma’daki meşhur evi, İtalya Yabancı Basın Derneği için ofise dönüştürüldü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

İngiltere ve ABD merkezli medya organlarında çalışan gazeteciler, Gazze’deki savaşı takip edebilmek amacıyla bölgeye giriş için açık mektupla çağrıda bulundu.

GÜNCEL

İngiltere’nin Soruşturma Yetkileri Mahkemesi'nin, bugün polisin iki gazeteciyi gizli gözetime tabi tutarak dinlediği iddialarını göreceği dava başladı.

GENEL

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen Navalny’nin ardından açıklama yaparak, "Dünya Aleksey Navalny gibi bir özgürlük savaşçısını kaybetti” dedi.

GENEL

Rusya’da dün hayatını kaybeden muhalif lider Aleksey Navalny’nin eşi Yulia Navalnaya, dün Almanya’da basına konuştu.

GENEL

Beyaz Saray ABD Başkanı Joe Biden ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun görüşmesine ilişkin dün açıklama yaptı.

GÜNCEL

ABD’nin Alabama eyaletinde Kenneth Smith'in ilk kez nitrojen gazıyla idam edilmesinin ardından, Ohio eyalet yetkilileri de aynı idam uygulamasına izin...