Programı Haberleri

programı haberleri ve güncel programı gelişmeleri, programı ile ilgili tüm video, programı fotoğrafları ve programı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Cari açıktaki düşüş Orta Vadeli Programımızın çalıştığını gösteriyor" dedi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Koç Holding, çalışanlarını yenilikçi teknolojilerle güçlendirerek onlara geleceğin yetkinliklerini kazandırmaya devam ediyor.

EKONOMİ

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, "EBRD ile 15 yıldır iş birliği yapmaktan ve sosyal altyapı yatırım projelerimizde...

SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programı kapsamında Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen Foça Halk Buluşması'na katıldı.

EKONOMİ

Teknosa, 2023 yılında enflasyon muhasebesine göre düzenlenmiş sonuçlarına göre yüzde 45 oranında -enflasyon düzeltmesi öncesi yüzde 122- büyüme ile 47,3...

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, Türkiye ve Küba arasında '2024-2026 Yıllarına Yönelik Ekonomik-Ticari İşbirliği Programı ve Yol Haritası'nın imzalandığını açıkladı.

İş Dünyası

L'Oréal Türkiye, cinsiyet eşitsizliği ile mücadele etmek için 111 yıl önce ilk kadın hakları dergisi Kadınlar Dünyası'nı yayımlamaya başlayan Nuriye...

SANAT

Sanat tarihçi ve küratör Fırat Arapoğlu, “Sanat Yapıtlarının Çözümlenmesi” başlıklı söyleşi kapsamında 27 Şubat Salı günü İstanbul Modern’de gençlerle buluşuyor.

EKONOMİ

Akbank ve TurkishWIN iş birliğiyle gerçekleşen BinYaprak Kadın Girişimci Mentorluk Programı, düzenlenen açılış buluşması ile ilk dönemine başladı.

GENEL

Türkiye ve Gürcistan adına arasında 2024-2028 yılları için 'Kültürel İş Birliği Programı' imzalandı...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Borsa İstanbul’un kuruluşunun 150. Yıl Gong Töreni’nde konuştu.

GÜNCEL

BM Dünya Gıda Programı (WFP) dün yaptığı açıklamada Gazze’de gıda sisteminin çökmesi sebebiyle vatandaşların açlıkla karşı karşıya kaldığını belirtti.