Programı Haberleri

programı haberleri ve güncel programı gelişmeleri, programı ile ilgili tüm video, programı fotoğrafları ve programı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Sabancı Vakfı, 18 yıldır devam eden Hibe Programları kapsamında düzenlediği “Ekim Zamanı” etkinliğinde desteklediği sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdi.

İş Dünyası

Koç Holding, iş ve ekonomi dünyasının önde gelen yayınlarından ABD merkezli Forbes’un her yıl açıkladığı ‘Dünyanın En İyi İşverenleri’ listesinde...

EKONOMİ

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nda (EPDK), 'Enerji Sektöründe Siber Savunma Simülasyonu' programı düzenlendi.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin bakanlıkta basın toplantısı düzenledi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen Global Liderler Zirvesi'ne video bağlantı ile katıldı.

GENEL

Savunma Sanayii Akademi tarafından Ankara'daki bir otelde, 'Savunma Sanayii Yetenek Yönetimi Zirvesi ve Milli Yetkinlik Hamlesi Lansman Programı' düzenlendi.

SANAT

Damat Tween’in desteğiyle İstanbul Modern’de özel bir eğitim programı olarak tasarlanan Eco Art Lab kapsamında sanatçı Güneş Terkol ile “Hikaye...

EKONOMİ

Hazine  ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Üç büyük kredi derecelendirme kuruluşundan not artırımı alan tek ülkeyiz" dedi.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2025-2027 dönemini içeren Orta Vadeli Program'ı (OVP) açıkladı.

GENEL

Ankara'daki 3 yıllık görev süresi sona eren ABD Büyükelçisi Jeffry Flake, ABD Büyükelçiliği'nin sosyal medya hesabından bir video mesaj yayımladı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı 2024 ikinci çeyreğine ilişkin büyüme oranlarını değerlendirdi.

SANAT

Uluslararası Konuk Sanatçı Programı Gate 27’nin son dönemde ağırladığı konuk sanatçı Ying Xinxun’un “Semboller ve Nakış” başlıklı projesi, sanatçının konuk...