Renkli Haberleri

renkli haberleri ve güncel renkli gelişmeleri, renkli ile ilgili tüm video, renkli fotoğrafları ve renkli haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Ace Nayman, İlkbahar - Yaz koleksiyonu “Soft-Morphe” keyifli davet ile tanıttı. Davete, moda ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı.

SANAT

Dünyaca ünlü sanatçı Emre Ertürk kuratörlüğünde, ressam Sara Özsarfati'nin "Odaklanma" adlı ilk kişisel resim sergisi, 23 Şubat'da, La Galeri d'art...

MODA

Pop yıldızı Katy Perry’nin, tasarım ve yönetim sürecini üstlendiği markası Katy Perry Collection, Türkiye’de görkemli bir davetle açılış yaptı.

MÜZİK

Gülben Ergen yeniden yorumladığı ‘Sen Gidince’ şarkısının rengarenk klibi için hiçbir masraftan kaçınmadı.

DİZİ

Geçtiğimiz haftalarda FOX’ta yayınlanmaya başlayan ve izleyicilerden tam not alan Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Şahane Hayatım’da işler karışıyor.

GENEL

Araştırmacı Ahmet Gürel (74), Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün naaşının Etnoğrafya Müzesi'nden Anıtkabir'e nakledildiği törenin renkli görüntülerine ulaştı.

MODA

Andrea Incontri tarafından tasarlanan 2024 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, United Colors of Benetton'un benzersiz tarzını harmanlayarak renkli bir moda yolculuğuna davet ediyor....

MAGAZİN

Yeni First Infinity’nin Mecidiyeköy Likör Fabrikası’nda gerçekleşen lansman partisi, Ece Seçkin’in şarkıları ve DJ Doğuş Çabakçor’un müzik performansıyla renklendi.

MAGAZİN

Görenleri gülümseten sevimli Yumoş ayıcıklarının Nişantaşı Bostan Sokak’ta yeniden ortaya çıkışı, ünlü isimlerin yer aldığı renkli bir lansman etkinliğiyle kutlandı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının renkli isimlerinden Dilek Azaphan, Bodrum’da yaz tatilini sürdürüyor.

MODA

Vakko Kadın, 2023 Yaz Koleksiyonu’nun öne çıkan temaları ‘Dynamic’ ve ‘Sun Sea Sand’ ile renkli ve güçlü bir frekansı sıcak...

CEMİYET

Mels Design ve Lion Diamond, önceki gün Bodrum Yalıkavak'taki Birdcage 33 Boutique Hotel'de muhteşem bir davet verdi.