Röportaj Haberleri

röportaj haberleri ve güncel röportaj gelişmeleri, röportaj ile ilgili tüm video, röportaj fotoğrafları ve röportaj haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, futbolun gündemindeki konular hakkında açıklamalar yaptı.

SAĞLIK

Uzman Klinik Psikolog İrem Erdinç, “Psikolojik destek hayat kurtarır. Evet, kesinlikle. Psikolojik destek, birçok kişi için hayat kurtarıcı olabilir" dedi.

İş Dünyası

Koton kurucu ortağı Gülden Yılmaz, Koton, 2016 yılında “BM Kadının Güçlendirilmesi Prensipleri”ni ülkemizde imzalayan ilk şirketlerden biri" dedi.

MAGAZİN

Güzel oyuncu Derya Beşerler Namoğlu ve ünlü müzik grubu Gripin’in solisti Birol Namoğlu, tanışma hikâyelerini, aşkın tanımını ve romantik anılarını...

SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Mayıs ayındaki seçimden ziyade söz verdiğimiz işlerin bitirilmesine konsantreyiz" dedi.

İş Dünyası

CEESS Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, 2024 yılında gayrimenkul sektöründeki yenilik ve gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

GENEL

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, "Erdoğan ve Meloni buluşması, yeni olumlu sonuçların habercisi olabilir" dedi.

SPOR

Birçok rekorun sahibi olan Şahika Ercümen, "Bu sene hedeflerimi gerçekleştirdim" dedi.

MÜZİK

Caz piyanisti, müzisyen Kerem Görsev, “Cazın Türk’ü, İrlanda’sı, Brezilya’sı yoktur. Caz yöresel, kokular ve yaşadığınız ortamların, hislerin duygularıyla birleşen bir...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalara ilişkin Amerikan haber dergisine röportaj verdi.

SİNEMA

Prime Video, Türk Original filmi Bihter’in galasını 15 Kasım Çarşamba günü Sait Halim Paşa’da ihtişamlı bir davetle gerçekleştirdi.

MAGAZİN

İtalya’nın popüler moda dergisi The Style’ın yeni sayısında ilk kez bir Türk influencer kapak olarak yer aldı.