Rüzgarı Haberleri

rüzgarı haberleri ve güncel rüzgarı gelişmeleri, rüzgarı ile ilgili tüm video, rüzgarı fotoğrafları ve rüzgarı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Sabancı Üniversitesi, Türkiye ile Japonya arasındaki diplomatik ilişkilerin 100’üncü yılında "Sakura Festivali”ne ev sahipliği yaptı.

SANAT

Suzan Sabancı, Londra’daki ünlü Serpentine Gallery’de gerçekleşecek olan Refik Anadol sergisinin açılışı onuruna 15 Şubat’ta düzenlenecek davete ev sahipliği yapıyor.

MÜZİK

Yeni yılın ilk dakikalarını NG Enjoy sahnesinde karşılayan Hülya Avşar, performansıyla hayranlarına yeni yıl coşkusunu yaşattı.

MAGAZİN

Jade&Brands, gerçekleştirdiği “Bollywood Shopping Gala” ile bir kez daha girişimcileri buluşturdu.

DİZİ

GAİN’in ana sponsorlarından biri olduğu Hollywood Türk Film ve Drama Günleri, 4-5 Kasım tarihlerinde Sony Stüdyoları’nın ev sahipliğinde düzenlendi.

MÜZİK

Türk pop müziğinin başarılı ismi Simge Sağın geçtiğimiz akşam Denizli’nin Tavas ilçesinde sevenleriyle buluştu.

MÜZİK

Festivalin sekizinci gününde müzikseverler, elektronik dans müziğinin başarılı ismi Bedük’ün ardından Süperstar Ajda Pekkan’la unutulmaz bir gece yaşadı.

MÜZİK

Çeşme Alaçatı Şerefe sahnesinde yoğun istek üzerine bir kez daha sahne alan İrem Derici geleneği bozmadı ve rezervasyonları günler öncesinden...

MÜZİK

Türk pop müziğinin efsane ismi Kenan Doğulu, 29 Temmuz Cumartesi günü Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’da sahne...

MÜZİK

Sıla,  Altınoluk Açıkhava’da başlayan Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda devam eden bayram konserlerine Bodrum İle devam etti.

MÜZİK

Bu yaz vereceği konserlerle Türkiye’yi dolaşacak olan Simge eylül ayına kadar sürecek konser maratonuna dün gece Mersin’de başladı.