Sözleşme Haberleri

sözleşme haberleri ve güncel sözleşme gelişmeleri, sözleşme ile ilgili tüm video, sözleşme fotoğrafları ve sözleşme haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Takım başarılı olsun da bize yapılanları biz kaldırırız. Galatasaray tribünlerinde bana edilen küfürleri unutmadım"...

SPOR

Beşiktaş, İngiliz orta saha Alexander Oxlade-Chamberlain ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi.

SPOR

Fenerbahçe, Marsilya forması giyen Cengiz Ünder’i 4 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.

SPOR

Beşiktaş, 29 yaşındaki Hırvat sol kanat Ante Rebic ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. 

GÜNCEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 7'nci Dönem Kamu Toplu Sözleşme görüşmelerine ilişkin açıklama yaptı.

SonDakika

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: (7'nci Dönem Kamu Toplu Sözleşme görüşmelerine ilişkin) "Taraflar ile bir araya geleceğiz. İnşallah...

İş Dünyası

Aksa Enerji, imzaladığı 15 yıllık ABD doları bazlı yeni sözleşmeyle Türkiye ile KKTC arasına enterkonnekte denizaltı kablosuyla enerji köprüsü kuracak.

SPOR

İspanya LaLiga ekiplerinden Real Madrid, Arda Güler ile 6 yıllık sözleşme imzaladı. Arda Güler, İspanya ekibinde 24 numaraları formayı giyecek.

SPOR

Yunanistan ekibi Panathinaikos, başantrenörlük görevine son olarak Anadolu Efes'i çalıştıran Ergin Ataman'ın getirildiğini açıkladı.