Sıla Haberleri

sıla haberleri ve güncel sıla gelişmeleri, sıla ile ilgili tüm video, sıla fotoğrafları ve sıla haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Sıla, 10 yıl önce Andrea Bocelli ile birlikte sahneye çıktığı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda tam 10 yıl sonra yine...

MÜZİK

Şarkıları ve yorumuyla gönüllere taht kuran Sıla, önceki akşam Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu.

MÜZİK

KerkiSolfej, Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirdiği kültür sanat faaliyetleriyle sevilen sanatçıları ve yılın ses getiren tiyatro oyunlarını kış turnesiyle sanatseverlerle...

MÜZİK

Sıla Harbiye Açıkhava'daki yaz sezonunun son konserinde mücevher zinciriyle süslü kıyafetiyle ışıldadı...

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda BtcTurk 10. Yıl Konserlerinde keyifli bir akşama imza attı.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda BtcTurk 10. Yıl Konserleri’nde muhteşem bir akşam yaşattı.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Kerkisolfej'in düzenlediği BtcTurk 10.Yıl konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro’da bu yaz ikinci kez sahne aldı. 

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda BtcTurk 10. Yıl Konserleri’nde muhteşem bir gösteri sergiledi.

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda BtcTurk 10. Yıl Konserleri’nde ikinci kez sahne alarak izleyenleri hayran bıraktı.

MÜZİK

Sıla,  Altınoluk Açıkhava’da başlayan Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda devam eden bayram konserlerine Bodrum İle devam etti.

MÜZİK

Yılın en dikkat çeken müzik projeleri ve isimlerinin yarıştığı Power Müzik Ödülleri, 5 Haziran akşamında Atatürk Kültür Merkezi’nde görkemli bir...