Sağlık Haberleri

sağlık haberleri ve güncel sağlık gelişmeleri, sağlık ile ilgili tüm video, sağlık fotoğrafları ve sağlık haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun sağlık ve gıda güvenliğinden sorumlu üyesi Stella Kyriakides ile bir araya geldi.

SAĞLIK

Liv Hospital’da Uluslararası Kadınlar Dayanışma Derneği ile birlikte Prof. Dr. Asiye Nuhoğlu önderliğinde “Çocuk Hak’lı Çalıştayı” düzenlendi.

SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu...

GÜNCEL

AFAD Başkanı Okay Memiş, teleferikte mahsur kalan tüm kazazedelerin kurtarılmasının ardından Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda basın mensuplarına açıklama yaptı.

GÜNCEL

Türk sinemasının oyuncularından Nuri Alço (73), Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi...

SAĞLIK

Sosyal sorumluluk projelerine destek olan Seda Güler ile İpek Toplusoy, Kanser Haftası dolayısıyla tedavi gören çocuklarla bir araya geldi.

SAĞLIK

Klinik psikolog İrem Erdinç’den yeni yazı. Son dönemlerin en merak edilen konusu Limerence kavramı hakkında yazdığı yazısı "Limerence mi? Gerçek...

SAĞLIK

Liv Hospital Check-up Uzmanı Dr. Gözde Nizamoğlu Mercan, “Dünya genelinde sağlık farkındalığını arttırmak amacıyla her yıl 7 Nisan Dünya Sağlık...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 33 bin 37 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

SonDakika

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu'nun kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini söyledi.

SAĞLIK

Liv Hospital Çocuk Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Gülşen Köse, “Otizm spektrum bozukluğunda erken tanı ve altta yatan diğer hastalıkları belirlemek...

SİYASET

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için oyunu Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı.