Sağladı Haberleri

sağladı haberleri ve güncel sağladı gelişmeleri, sağladı ile ilgili tüm video, sağladı fotoğrafları ve sağladı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Hollanda Hava Kuvvetleri ve Ürdün Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi’ndeki sivillere havadan insani yardım ve tıbbi malzeme attı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıkladı.

EKONOMİ

Akbank yenilediği sendikasyon kredisiyle Türk ekonomisine 600 milyon Dolar destek sağladı...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2023 dönemine ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını dün açıkladı.

GÜNCEL

Ukrayna Savunma Bakanlığı, Türk firması Baykar tarafından üretilen Bayraktar TB2 model SİHA’nın Ukrayna Ulusal Askeri Tarih Müzesi’nde yerini aldığını duyurdu.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz 2023 dönemine ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları verilerini açıkladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), gönderilen yanlış komut sebebiyle iletişimi kesilen Voyager 2 ile iletişimi sağladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2023 dönemine ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıkladı.

İş Dünyası

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Kurban Bayramı tatiline ilişkin değerlendirmede bulundu.