Sabancı Vakfı Haberleri

Sabancı Vakfı haberleri ve güncel Sabancı Vakfı gelişmeleri, Sabancı Vakfı ile ilgili tüm video, Sabancı Vakfı fotoğrafları ve Sabancı Vakfı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bir mesaj yayınladı.

SİNEMA

Sabancı Vakfı’nın “Kısa Film Uzun Etki” sloganıyla bu sene sekizincisini düzenlediği Kısa Film Yarışması’nın kazananları belli oldu.

SİNEMA

Sabancı Vakfı’nın “Kısa Film Uzun Etki” sloganıyla bu yıl sekizincisini düzenlediği Kısa Film Yarışması’nın kazananları belirlendi.

İş Dünyası

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, "Gençlerin sözlerine kulak vermenin, onların pratiklerini anlamanın tam zamanıdır" dedi.

SANAT

Sabancı Vakfı’nın, 30 yıldır genç sanatçıları desteklemek amacıyla düzenlediği Sakıp Sabancı Sanat Ödülleri sahiplerini buldu.

İş Dünyası

Sabancı Vakfı, 17 yıldır devam eden Hibe Programları kapsamında düzenlediği “Ekim Zamanı” etkinliğinde desteklediği sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdi. 

EĞİTİM

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, Enerjisa Hatay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ilk ders zilinde sınıfları dolduran öğrenci...

SANAT

Sabancı Topluluğu, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını Şef Cem Mansur yönetiminde Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası ile kutladı

İş Dünyası

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, “Hatay’a 3 ayda 3 okul sözümüzü tutmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.