Sahibi Haberleri

sahibi haberleri ve güncel sahibi gelişmeleri, sahibi ile ilgili tüm video, sahibi fotoğrafları ve sahibi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Ünlü oyuncu Mark Ruffalo, ABD'nin Maryland eyaletinde çöken Francis Scott Key Köprüsü ile ilgili olarak X platformunda yayılan dezenformasyona dikkat...

GENEL

ABD’nin Florida Valisi Ron DeSantis, 14 yaşın altındaki çocukların sosyal medya hesabı sahibi olmasını yasaklayan, 14 ve 15 yaşındakilerin ise...

SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programı kapsamında Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen Foça Halk Buluşması'na katıldı.

SPOR

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 2. durağının ilk yarışını ilk sırada tamamladı.

MODA

Attec International sahibi Aslı Aydın, dün akşam CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenen Deha Derneğinin 2.Yılı etkinliğine katıldı.

MÜZİK

Dünyaca ünlü virtüöz piyanist Maksim Mrvica, 3 Mayıs Cuma günü Volkswagen Arena İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak.

EKONOMİ

Türkiye'nin dış ticaretinde en yüksek pay sahibi ülke grubu Ekonomik Kalkınma ve İş Birliği Örgütü (OECD) ülkeleri oldu.

MAGAZİN

Lotus İnşaat'ın sahibi Beyza Uyanoğlu, yakın arkadaşı Feryal Gülman'ın doğum gününü bu karelerle kutladı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen simaları Aslı Sarar Aydın ve eşi Özcan Aydın geçtiğimiz gün yakın dostlarına akşam yemeği verdi.

MAGAZİN

Meriç Seramik sahibi ünlü mimar Merve Meriç önceki gün düzenlenen Şehit Ailelerine destek yemeğinde yapılan müzayedeye katıldı.

MAGAZİN

Türkiye’nin ilk gelinlik markası Beyaz Butik’in sahibi iş insanı Hacer Pala Onur Pala’yla masal gibi bir düğünle evlendi. 

SPOR

Birçok rekorun sahibi olan Şahika Ercümen, "Bu sene hedeflerimi gerçekleştirdim" dedi.