Sahipliği Haberleri

sahipliği haberleri ve güncel sahipliği gelişmeleri, sahipliği ile ilgili tüm video, sahipliği fotoğrafları ve sahipliği haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Modern ve çağdaş sanata odaklanarak, farklı disiplinlerden sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapan Ruzy Gallery, “Müze Müze Geziyoruz” etkinliği kapsamında çocukları...

SANAT

Sabancı Üniversitesi, Türkiye ile Japonya arasındaki diplomatik ilişkilerin 100’üncü yılında "Sakura Festivali”ne ev sahipliği yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ile görüştü. İki lider görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

CEMİYET

Cemiyet hayatının sevilen siması iş insanı Aslı Sarar Aydın, üye olduğu TUDİP derneğine ev sahipliği yaptı...

SANAT

Suzan Sabancı, Londra’daki ünlü Serpentine Gallery’de gerçekleşecek olan Refik Anadol sergisinin açılışı onuruna 15 Şubat’ta düzenlenecek davete ev sahipliği yapıyor.

SANAT

Nefs Galeri 18 Ocak - 5 $ubat 2024 tarihleri arasında "Bir Midye Kabuğunun Aralığından; Suların Yeşili, Göklerin Mavisi" sergisine ev...

GENEL

İsviçre Devlet Başkanı Viola Amherd dün Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile düzenlediği ortak basın toplantısı düzenledi.

SANAT

Grand Hyatt İstanbul, “Grand Art” kapsamında Laura Margarita ve Cengiz Yatağan’ın eserlerinden oluşan sergiye ev sahipliği yapıyor.

İş Dünyası

Hollanda-Amerika Vakfı (NAF), New York'taki The Plaza Hotel'in ikonik mekanında NAF Ball 2023'e ev sahipliği yaptı...

CEMİYET

Parıltı Derneği, İstanbul'un önde gelen gastronomi mekanlarından Develi Florya'nın ev sahipliğinde özel bir yemek düzenledi.

SPOR

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Cumhuriyetimizin ve TFF'nin kuruluşunun 100'üncü kuruluş yıl dönümünde böyle bir şampiyona düzenleme hakkı alınması çok önemli"...

SonDakika

UEFA Yönetim Kurulu, EURO 2032'ye Türkiye ile İtalya'nın ev sahipliği yapacağını açıkladı.