Sahnede Haberleri

sahnede haberleri ve güncel sahnede gelişmeleri, sahnede ile ilgili tüm video, sahnede fotoğrafları ve sahnede haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Şarkıları ve yorumuyla gönüllere taht kuran Sıla, önceki akşam Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu.

DİZİ

Entrika dolu hikayesiyle FOX’un Ay Yapım imzalı sevilen dizisi ‘Şahane Hayatım’da bu hafta büyük yüzleşme yaşanacak.

MÜZİK

Son yıllarda hit şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Melike Şahin, yeni yılı Raffles İstanbul’da hayranları ile karşıladı.

İş Dünyası

CANiK Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aral, markanın 25’inci yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

MÜZİK

Yeni RX SUV modelinden ilham alarak Emir Ersoy orkestrası tarafından hazırlanan müzik repertuvarı, Gökçe Bahadır’ın yorumuyla seslendirildi.

MÜZİK

Şevval Sam dün Bodrum Türkbükü'ndeki Üzüm Kızı'nda sahne aldı. Sahnesine swarovski taşlı bir elbiseyle çıkan güzel şarkıcı gözleri kamaştırdı.

MÜZİK

İstanbul’un kalbinin attığı 34. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali'nin beşinci gününde unutulmaz bir gece yaşandı

MÜZİK

Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda BtcTurk 10. Yıl Konserleri’nde ikinci kez sahne alarak izleyenleri hayran bıraktı.

MÜZİK

Oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel Azka Otel konserleri kapsamın da önceki akşam sevenleriyle buluştu.

MÜZİK

Bu yaz vereceği konserlerle Türkiye’yi dolaşacak olan Simge eylül ayına kadar sürecek konser maratonuna dün gece Mersin’de başladı.

MÜZİK

Bütün yazı konser vererek geçirecek olan Türk pop müziğinin ünlü ismi Simge sezonun ilk açık hava konserini dün Türkiye’nin sahnesi...