Saldırılar Haberleri

saldırılar haberleri ve güncel saldırılar gelişmeleri, saldırılar ile ilgili tüm video, saldırılar fotoğrafları ve saldırılar haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Dışişleri Bakanlığı: Belçika'nın Leuven şehrinde toplanan PKK militanları, Heusden-Zolder ve Hauthalen şehirlerinde yaşayan Türk vatandaşlarını hedef alan saldırılar gerçekleştirmişlerdir. Yaşanan...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 28 bin 985 sivilin hayatını kaybetti.

GENEL

Kanada, Avustralya ve Yeni Zelenda Başbakanları, İsrail’in Refah kentine saldırılar düzenleme planları konusunda bugün ortak açıklama yaptı.

GÜNCEL

Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Saree, ABD ve İngiltere’nin düzenlediği saldırıların karşılıksız ve cezasız kalmayacağını söyledi.

SPOR

Üyelerin konuşmalarının ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, açıklamalarda bulundu...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 25 bin 295 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

SonDakika

MSB: (12 Ocak’ta 9 askerin şehit olduğu saldırılar) Menfur saldırı sonrası Irak ve Suriye’nin kuzeyinde bulunan terör hedeflerine yönelik icra...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 24 bin 100 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılar sonucunda 19 bin 667 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu. 

GÜNCEL

ABD Savunma Bakanlığı, Kızıldeniz’de ticari gemilere yönelik artan saldırılar nedeniyle birçok ülkenin katılımıyla ortak görev gücü oluşturulacağını duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılar sonucunda 19 bin 453 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.