Salonunda Haberleri

salonunda haberleri ve güncel salonunda gelişmeleri, salonunda ile ilgili tüm video, salonunda fotoğrafları ve salonunda haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İstanbul Valiliği tarafından Cemal Reşit Rey Konser salonunda düzenlenen programla kutlandı.

GÜNCEL

Rusya’nın Moskova bölgesindeki Crocus Konser Salonu’nda dün akşam meydana gelen terör saldırısında ölü sayısı 133’e yükseldi.

GÜNCEL

Rusya’nın Moskova bölgesindeki Crocus Konser Salonu’nda dün akşam meydana gelen terör saldırısında yaralananlara 'kan vermek' için halk sırada...

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün akşamki Crocus Konser Salonu’nda gerçekleşen terör saldırısı sonrasında bugün ulusal seslendi.

MÜZİK

Sıla, 10 yıl önce Andrea Bocelli ile birlikte sahneye çıktığı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda tam 10 yıl sonra yine...

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlığın konferans salonunda, haftalık faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Milli Savuma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlığın konferans salonunda, haftalık faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

MÜZİK

Monte Carlo la Société des Bains de Mer (SBM), 19 Ağustos’ta Monte Carlo Yıldızlar Salonu’nda Tarkan’ı bir kez daha ağırladı.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, '14'üncü Büyükelçiler Konferansı' kapsamında yurt dışı ve merkez teşkilatında görev yapan büyükelçilerle Meclis Tören Salonu'nda bir...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Atatürk Konferans Salonu'nda 'Depreme Dirençli Bir Antalya' konulu panel düzenlendi.