Sanat haberler Haberleri

sanat haberler haberleri ve güncel sanat haberler gelişmeleri, sanat haberler ile ilgili tüm video, sanat haberler fotoğrafları ve sanat haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SANAT

Beymen ve DEPOfilm iş birliğiyle hazırlanan Golden Opulence: 500 Years of Luxury in Anatolia belgeselinin galası ve kutlama yemeği BİZ...

SANAT

Contemporary Istanbul, 19. Edisyonu şerefine verilen davet İspanya Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Nüket Küçükel Ezberci'nin ev sahipliğinde 5 Mart'ta büyükelçilik rezidansında...

CEMİYET

Sanat ve mücevherleri tasarımlarına yansıtan Lion Diamond, alışılmışın dışına çıkan yeni koleksiyonu “Monad”ın tanıtımını Dubai’de yaptı.

SANAT

Suzan Sabancı, Londra’daki ünlü Serpentine Gallery’de gerçekleşecek olan Refik Anadol sergisinin açılışı onuruna 15 Şubat’ta düzenlenecek davete ev sahipliği yapıyor.

SANAT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Valide Sultanlar Yazma Eserler Sergisi" nin açılışına katıldı.

MAGAZİN

Ünlü şarkıcı Shakira’nın dev bronz heykeli doğduğu Kolombiya’da dikildi...

SANAT

Bor Sanat, “Parçalar & Haller” sergisi ile Hancan Sanat Koleksiyonu’nu özel bir davetle sanatseverler ile buluşturdu.

SANAT

Sanatla Randevu, sanat ve tarihin derinliklerini keşfettirmeye devam ediyor.

SANAT

Uluslararası konuk sanatçı programı Gate 27, İstanbul ve Ayvalık’taki yerleşkelerinde konuk sürecine katılan geçmiş konuklarının projelerini desteklemeye devam ediyor.

SANAT

Hep farklı projelerle adından söz ettiren Gama Gallery, ‘Zaman ve Mekan’ sergisini 13 Eylül’de Pera Palace Hotel’de açıyor.

SANAT

Devlet  Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Türkiye'nin ilk ve tek bale festivali olan 'Bodrum Bale Festivali' 20’nci kez...

SANAT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Körfez Turu’nda eşlik eden Emine Erdoğan Katar’ın başkenti Doha’da İslam Eserleri Müzesi’ni ziyaret etti.